Deskundige controle tijdens de verbouwing

Bij een verbouwing aan uw woning kan er helaas altijd wel iets misgaan. Wanneer er tijdens de verbouwing al gebreken worden vastgesteld dan is een vervolg controle gedurende de rest van de werkzaamheden van belang. Voor een gegarandeerde goede afloop doet u er goed aan om deze controle te laten uitvoeren door een ervaren bouwexpert.

Tarieven adviseurs vergelijken

Tussentijdse controle

Als onervaren klusser zal u waarschijnlijk geen vakkundig oog hebben voor bouwkundige gebreken of ernstige constructiefouten. U mag er altijd vanuit gaan dat de vakmensen die u heeft ingehuurd goede kwaliteit leveren, maar in de praktijk blijkt het hier en daar nog weleens mis te gaan. Het is daarom altijd aan te raden om tijdens een verbouwing een tussentijdse controle te laten doen. Hiermee stelt u de klussers nog in staat om het gebrek naar behoren op te lossen. Voorkomen is beter dan genezen.

Controle bij bouwgebrek

Wanneer er een gebrek of constructiefout wordt geconstateerd dan mag de aannemer of het klusbedrijf zijn fout nog herstellen. Uiteraard wilt u tijdens het verdere verloop strenger toezicht op de gedane werkzaamheden. Bij BOENTA.nl werken wij enkel samen met deskundige en ervaren bouwkundig adviseurs. Deze bouwexperts kunnen voor u een tussentijdse controle uitvoeren tijdens de verbouwing. Heeft u na deze controle nogmaals behoefte aan een onderzoek, dan staan deze vakmensen uiteraard weer voor u klaar.

Rapportage na controle

Bij BOENTA.nl kunt u zelf bouwexperts bij u in de buurt vergelijken en inhuren voor een inspectie bij u thuis. Zij zullen een onafhankelijk onderzoek doen naar de gedane werkzaamheden. Zij lopen na of alle afspraken die u met de aannemer of het klusbedrijf hebt gemaakt worden nagekomen en welke resultaten u mag verwachten na de oplevering.

Omdat u zelf bouwexperts bij u in de buurt kunt vergelijken, kunt u altijd een bouwkundige vinden die bij uw budget past.