Een deelinspectie laten uitvoeren

Heeft u interesse in een koopwoning, maar heeft u twijfels over een mogelijk bouwkundig gebrek? In sommige gevallen is een uitvoerige inspectie niet nodig en heeft u alleen behoefte aan een onderzoek die een specifieke vraag kan beantwoorden. Dit kan gaan om een probleem te beoordelen aan een pand of om een bouwkundig mankement vast te stellen. Dat kan eenvoudig met een deelinspectie.

Tarieven adviseurs vergelijken

Deelinspectie

Met een deelinspectie wordt er geen volledige inspectie gedaan, maar wordt er slechts een gedeelte van de woning onderzocht. U kunt zelf aangeven waar u een check nodig acht. Bij een deelinspectie kijken wij grondig bepaalde delen van uw huis na. Hierbij kunt u denken aan het dak en de dakgoten, uw vloer, de kruipruimte of wij lopen al uw kozijnen na op mankementen. Wij kunnen nagaan of de woning aangetast is door houtworm of dat er materialen vervangen moeten worden.

Deskundige rapportage

Na een grondige inspectie maken wij een rapport voor u op waarin wij onze bevindingen noteren. U krijgt een uitvoerige rapportage over de huidige staat van uw woning en welke maatregelen er moeten worden genomen om deze weer, bouwkundig gezien, in een goede staat te krijgen. Daarbij maken wij een nauwkeurige kostenraming voor u, zowel voor korte als lange termijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Deze rapportage bevat niet alleen een volledige beschrijving, maar wordt ook aangevuld met foto’s van de beschreven aspecten.

Gespecialiseerde bouwkundige

De deelinspectie zal uitsluitend gedaan worden door deskundige vakmensen. Bouwkundige inspecteurs die bij BOENTA.nl zijn aangesloten kunnen voor u een onafhankelijk onderzoek verrichten. Bij ons weet u zeker dat de inspectie goed verloopt en weet u vrijwel direct waar u aan toe bent. Bij BOENTA.nl kunt u een gespecialiseerde inspectie laten uitvoeren tegen een schappelijke prijs. Bovendien worden onze rapportages erkend door de Nationale Hypotheek Garantie, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle financiële instellingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten.