Een kluskeuring stuurt u in de juiste richting bij een verbouwing

U heeft uw huis flink laten verbouwen. Er is bijvoorbeeld een nieuwe keuken geplaatst, de kozijnen zijn vervangen of u heeft een dakkapel laten plaatsen. Helaas bent u niet tevreden met het eindresultaat. De nieuwe keuken en de dakkapel zijn bijvoorbeeld niet geworden zoals u voor ogen had. Of misschien vindt u dat een klusser slecht werk heeft afgeleverd. Als u niet tevreden bent kunt u een kluskeuring uit laten voeren. Nieuwsgierig naar wat dit precies inhoudt? Lees dan verder op deze pagina.

Tarieven adviseurs vergelijken

Visuele keuring

Een kluskeuring betekent dat een kleine klus visueel wordt gekeurd. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen, het schilderwerk in een woning en het plaatsen van een nieuwe trap of keuken. Onze bouwkundigen voeren deze kluskeuring graag voor u uit. Wij beoordelen op onafhankelijke wijze de uitgevoerde klus aan minimaal gestelde eisen. Onze experts hebben inzicht in de kwaliteit van het geleverde werk. Als er slordig werk is afgeleverd, communiceren wij dit aan u door. Zo kunt u zo snel mogelijk maatregelen nemen om de situatie te veranderen.

Experts voor lage tarieven

Wanneer u een kluskeuring uit wilt voeren, is het verstandig om dit op tijd te regelen. Als de tijd van de oplevering van de woning bekend is dient u zo spoedig mogelijk een expert in te schakelen. Vergelijk verschillende bedrijven op BOENTA.nl en profiteer van het meest voordelige aanbod. BOENTA.nl biedt u scherpe tarieven én experts die de kluskeuring secuur en snel voor u uitvoeren. De duur van een klus kan verschillen. Bij kleinere verbouwingen duurt de inspectie ongeveer een uur. Als de kluskeuring meer tijd in beslag neemt, kunt u eventueel een vervolgafspraak plannen.

Snel en secuur advies

Wij inspecteren zo snel en secuur mogelijk op locatie. Vervolgens werken wij de bevindingen uit in een rapport. Ook is het mogelijk om de keuring uit te voeren terwijl u nog bezig bent met klussen. Wij geven dan een beoordeling van de werkzaamheden. Het voordeel is dat u tijdens het proces al de goede richting op wordt gestuurd. Dat scheelt uiteraard weer in de latere kosten. Voor vragen en de tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen.