Kosten bouwtechnisch rapport

De kosten van een bouwtechnisch rapport vergelijken

Op het Internet zijn heel wat verschillende vergelijkingssites te vinden. U kunt hier werkelijk alles dat u maar wilt met elkaar vergelijken. Op Boenta.nl kunt u ook terecht voor een vergelijk van de kosten. Wij vergelijken voor u namelijk de kosten van bouwtechnisch rapport en onderzoek. Heeft u een object waarvan u wilt dat het onderzocht wordt, dan vindt u op onze site snel de adviseur die het beste bij uw wensen past. U kunt er dan voor kiezen om een adviseur in te schakelen die de laagste kosten in rekening brengt, maar het is ook mogelijk om juist te gaan voor de adviseur die van onze gebruikers de hoogste waardering heeft gekregen. Boenta heeft adviseurs door heel Nederland, die allemaal minstens drie jaar ervaring hebben met het uitvoeren van onderzoek.

Bouwtechnisch rapport kosten

Een bouwtechnisch rapport is een belangrijk onderdeel als u een object heeft dat bijvoorbeeld gerenoveerd moet worden voordat u het kunt kopen of verkopen. Aan de hand van dit rapport kunt u bekijken wat er gerenoveerd moet worden en hoe ingrijpend deze operatie gaat worden. U wilt dan ook dat het uitvoeren van het onderzoek wordt gedaan door iemand die veel verstand van zaken heeft. Boenta.nl is een onafhankelijke site waar u louter adviseurs vindt die alle nodige certificaten hebben en die veel ervaring hebben met het uitvoeren van bouwkundig onderzoek. U vult de gegevens in van het object dat u onderzocht wilt hebben, waarna ons systeem voor u bekijkt welke adviseurs het beste bij uw object passen.

Kosten bouwtechnisch rapport

U krijgt na het invullen van de gegevens van uw object op onze site een overzicht van rapporteurs die in aanmerking komen voor uw klus. Hier staat niet alleen de prijs bij die ze rekenen, maar ook de beoordeling die ze van andere gebruikers op de site hebben gekregen. Staat er een onderzoeker tussen die u aanspreekt, dan maakt u eenvoudig een account aan op onze site. U kunt dan een offerte aanvragen, of direct een opdracht geven. Na afloop van het onderzoek rekent u dit via onze site af, waarna u het rapport krijgt toegestuurd.

Recentelijk vergeleken

Gekwalificeerd Bouwadviseur Badge
Wij werken uitsluitend met bouwadviseurs welke houder zijn van het keurmerk “Gekwalificeerd Bouwadviseur”
Lees meer