Over Boenta

BOENTA.nl is de meest overzichtelijke onafhankelijke vergelijkingswebsite van Nederland voor Bouwkeuringen, Energielabels en Taxaties. Wij werken o.a. samen met verschillende erkende taxateurs en bouwadviseurs die via onze website hun diensten aanbieden. BOENTA.nl verzorgt de marketing, de verkoop en het administratief proces hierdoor houden wij de communicatielijnen voor u als klant kort en kunnen we de tarieven van onze adviseurs scherp aanbieden. Ons team is dagelijks bezig om voor u de beste bouwadviseurs aan BOENTA.nl te koppelen zodat u als klant verzekert bent van de beste expertise op het gebied van Bouwkeuringen, Energielabels en Taxaties.

Ons systeem is zo opgezet dat u in eerste instantie kunt kiezen uit adviseurs welke in uw regio actief zijn op basis van type keuring/taxatie, prijs en recensies. Tevens kunt u desgewenst eventuele aanvullende opties aangeven. Op deze manier vergelijkt u altijd appels met appels. Op basis van de door u gekozen adviseur kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zonder enige verplichting. U kunt ook direct op de website een opdracht plaatsen, waarna de door u gekozen adviseur met u contact opneemt om een afspraak in te plannen.

Onze bouwadviseurs

De bouwadviseurs welke bij ons zijn aangesloten voldoen aan de door BOENTA.nl gestelde kwaliteitseisen, zijn in het bezit van de benodigde certificeringen en hebben minimaal 3 jaar werkervaring in het werk waarvoor wij hen voordragen.

De bouwadviseurs welke bij ons zijn aangesloten werken voornamelijk regionaal, hierdoor zijn ze bekend met de plaatselijke omstandigheden.

Bouwkeuring

De rapportage van een bouwkundige keuring van de bij ons aangesloten bouwkundigen wordt erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW); en alle bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde financiële instellingen.

Energielabel

Een energielabel van de bij ons aangesloten adviseurs wordt uitgevoerd door een gecertificeerd adviseur. Onze adviseurs zijn in het bezit van het certificaat BRL (Beoordelingsrichtlijn) 9500-01.

Taxatie

Het taxatierapport van de bij ons aangesloten taxateurs voldoet altijd aan de eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte, vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Klantenservice

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op tel. 0475-573064. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 9.00 – 17.00 uur waar u terecht kunt met al uw vragen. Zij zullen u professioneel en snel te woord staan.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede expertise door een ervaren bouwadviseur voor een marktconforme prijs bent u bij BOENTA.nl aan het juiste adres.

Diensten

Zoek u een bepaalde dienst? Hieronder een beknopt overzicht van onze diensten.

Staat de door u gezochte dienst er niet bij neem dan een kijkje op de dienstenpagina voor een volledig overzicht van onze diensten of neem contact met ons op tel. 0475-573064.