Werkwijze

Onze werkwijze in slechts 6 stappen:

  • De klant geeft op de website aan welk type bouwkeuring, energielabel of taxatie de klant wenst te vergelijken. Vervolgens dient de klant de gegevens in te vullen van het object dat gekeurd dient te worden. Vervolgens krijgt de klant een overzicht te zien van de bij BOENTA.nl aangesloten bouwkundig adviseurs met hun tarief en beoordeling.
  • Wanneer de klant een keuze voor een bepaalde bouwkundig adviseur heeft gemaakt, kan de klant kiezen om een vrijblijvende offerte aan te vragen of om direct een opdracht te plaatsen.
  • Wanneer de klant kiest voor een vrijblijvende offerteaanvraag, dan dient deze zijn gegevens in te vullen zodat BOENTA.nl de offerte van de bouwkundig adviseur aan hem/haar kan toesturen per e-mail. Tevens krijgt de klant vrijblijvend toegang tot het persoonlijk account op de website. Indien de klant besluit de offerte om te zetten in een opdracht, kan deze de opdracht direct via het online account aan de bouwkundig adviseur verstrekken. Na het plaatsen van de opdracht kan de klant de status van de opdracht in het online account bekijken.
  • Wanneer de klant in plaats van een vrijblijvende offerteaanvraag kiest voor het direct plaatsen van een opdracht, dan dient deze zijn gegevens in te vullen, waarna de klant toegang krijgt tot het persoonlijk account op de website, waarin de status van de opdracht staat vermeld.
  • Wanneer de klant een opdracht heeft geplaatst, ontvangt de klant de contactgegevens van de geselecteerde bouwkundig adviseur. De bouwkundig adviseur zal contact met de klant opnemen om een afspraak in te plannen. De klant wordt doorlopend per e-mail op de hoogte gehouden van de status van de opdracht, tevens kan de klant de status van de opdracht ook volgen in het account op de website.
  • Zodra de rapportage gereed is, wordt deze door de bouwkundig adviseur verzonden aan BOENTA.nl. De klant ontvangt vervolgens van BOENTA.nl een e-mail met de factuur en een betalingsverzoek via iDeal. Nadat de klant de betaling heeft verricht, kan de klant een beoordeling over de geleverde dienst geven en de rapportage van de bouwkundig adviseur direct downloaden.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, tel. 0475-573064.